EL CLUB
Restaurant Samuga
Fusteria Aymar
LLibres TEXT
Mª Rosa Duxans
Oh Comunicació

 

Dins la comarca de l'Alt Empordà, situem Sant Llorenç de la Muga a l’alta vall de la Muga, en una zona també coneguda com l’Empordà de muntanya o la Garrotxa d’Empordà pel seu terreny muntanyós.

El nucli urbà es troba situat en un pronunciat meandre del riu La Muga, que travessa el terme municipal en un recorregut d’onze quilòmetres, en els que s’hi troben diversitat de gorgues que conviden a banyar-s’hi.

El recinte emmurallat d’època medieval destaca pel seu bon estat de conservació, així com la majoria de les cases del casc antic. Passejant pel centre de Sant Llorenç trobareu racons molt agradables que formen part de la història del poble; la muralla, els tres portals d’accés, diferents torres circulars o de base quadrada ubicades al mig de la muralla, configurada per les mateixes cases, l’església parroquial de Sant Llorenç o el canal de rec que travessa el casc antic pel nord de la muralla, en què s’hi conserven rentadors públics i també alguns de privats.

Ja fora muralles, el Castell de Sant Llorenç, de propietat privada i ja documentat al s. XIII i la Torre de Guaita o dels moros acabaven de configurar un sistema defensiu complex per l’època.

Amb poc més de 230 habitants, Sant Llorenç conserva l’esperit d’un poble rural tranquil i acollidor, obert al visitant, amb diversitat d’activitats durant tot l’any.

El terme municipal, principalment de terreny muntanyós, ofereix al visitant una gran quantitat de camins rurals, pistes forestals i corriols senyalitzats per practicar-hi senderisme o la bicicleta tot terreny, i a La Muga a part de banyar-vos-hi a l’estiu també hi podeu practicar la pesca.

Tot i ser un poble petit, el gran atractiu del poble ha propiciat que hi hagi una oferta gastronòmica i d’allotjament àmplia i variada.

Si avui us toca jugar o seguir el vostre equip fins a Sant Llorenç de la Muga, no deixeu perdre l’oportunitat de visitar el poble i el seu entorn. Veniu de bon matí i aprofiteu la diada, segur que no us deixarà indiferent!

 

per més informació fes click i aprofita el dia...

 

Ajuntament de  Sant Llorenç de la Muga

 

GPI Software - Internet & Web solutions